SOS ágyi poloska irtás Budapest

A Covid 19 vírus idején is állunk minden kedves ügyfelünk rendelkezésére. Ha éjszaka nem bírsz aludni, mert otthonadat ellepték az ágyi poloskák, hívj szakembert, garantáltan megszabadítunk a kellemetlen csípésektől, rovaroktól. Ne várj sokáig, lépj azonnal, minden nap számít! Az ágyi poloska rendkívül szapora állat, az elején sokkal könnyebb megállítani, hogy elszaporodjon. Olvasd végig figyelmesen az elérhető kezeléseinket, választhatsz szimplán irtószeres irtást, csak kézi permetezéssel vagy hideg ködképzéssel kiegészítve, kérhetsz kizárólag BIO vegyszermentes ágyi poloskairtást (180 fokos száraz gőzös és kovaföldes kezeléssel), illetve a legerősebb kombinált csomagot, amely az összes elérhető eljárást tartalmazza. Minél összetettebb a kezelés, annál gyorsabb a kívánt eredmény, azaz a teljes mértékben poloskamentes környezet.  

SOS szolgáltatásunk keretében a megrendeléstől számítva 24 órán belül vállaljuk a munka elvégzését Budapesten és Pest megye környékén.

Hívj minket most az alábbi számon: +36 70 720 1178 (Mobilról böngészve a számra kattintással azonnal hívhatsz minket!)

Ha csípések borítják a testedet és ágyi poloska csípésre gyanakodsz, a legjobb helyen jársz! Az ágyi poloska irtás szakértői vagyunk, több ezer megoldott esetszámmal a hátunk mögött, bátran állíthatjuk, hogy neked is tudunk segíteni.

Ágyi poloska

A címre minden esetben diszkréten érkezünk, feliratoktól mentes autóval és munkaruházatban. A szomszéd nem fog kellemetlen megjegyzéseket tenni, mivel azt sem fogja tudni, hogy ott jártunk. Munkánkat a legnagyobb körültekintéssel és alapossággal végezzük. Kollégáinknak feddhetetlen múltjuk van, nem kell tartanod attól, hogy bármi eltűnik, mindenre kezességet vállalunk. Az elvégzett munkára és a poloskamentes környezetre garanciát vállalunk. 

Hogy miről ismerheted fel az ágyi poloska jelenlétét részletesen olvashatsz oldalunkon, ezért ebben a menüpontban nem foglalkozunk a kérdéssel. Viszont részletesen kifejtjük, hogy milyen teendők szükségesek az irtást megelőzően, illetve az irtást követően, továbbá, hogy mit tartalmaznak kezelésink és miért érdemes ezeket választani.

Először is bármelyik kezelésünket választod a következő előkészületeket mindenképpen el kell végezned, hogy az irtás eredményes legyen:

◾Az ágyneműtartóból ki kell pakolnod, semmi sem maradhat az ágyban, de fontos, hogy ne vidd át a holmikat másik helyiségbe, mert a fertőzés könnyen tovább terjedhet, csak pakolj mindent az ágy mellé az ágyneművel együtt. Miért fontos ez? Mert az ágyat darabokra kell szednünk, hogy a kezelés hatékony legyen. A matracot, az ágykeretet, az ágyneműtartót, az ágy háttámláját, az ágyalját egyaránt lekezeljük.

◾Pakolj össze, tegyél rendet, hogy mindenhez hozzá tudjunk férni. A szegélyléceket le kell kezelnünk, mert a parketta, laminált padló alatt könnyen meg tudnak telepedni, ezért elengedhetetlenül fontos a tartós méregmező képzése.

◾Összeporszívózhatsz, de legyél nagyon óvatos, a porzsákot minden esetben dupla szemeteszsákba csomagold be és azonnal dobd ki a porszívózást követően. Ha porzsák nélküli porszívód van akkor a készülék belsejét is át kell vizsgálnod, illetve a porszívócsövét is.

◾Régóta fennálló vagy nagyobb fertőzöttség esetén szükséges lehet még a képek eltávolítása a falról. A könyvek átnézése/eltávolítása a polcról. A szekrényekben lévő ruhák zsákolása és átmosása 60 celsius fokon.

Mi a teendő az ágyi poloska irtás után?

◾Az irtást követően 4 órára el kell hagyni az ingatlant, hogy az irtószer ki tudja fejteni a megfelelő hatást. Kivéve, ha az ingatlanban van egy olyan helyiség, amely jól szellőztethető és gumitömítéses ajtaja van.

◾A 4 óra letelte után, az ingatlant jó alaposan ki kell szellőztetni, körülbelül 45 perc után megszűnik a kellemetlen szag. Addig, ha lehetséges minél kevesebbet lélegezz be az irtószeres levegőből.

◾A felületeken az irtószernek meg kell száradnia, mivel ebben az esetben tudja kifejteni a mikrokapszulázott irtószer a 12 hetes hatástartósságot.

◾A matracnak meg kell száradnia, addig ne feküdj bele, mert az irtószer bőrirritációt okozhat.

◾A lekezelt ágyneműt, ágyneműhuzatot, takarót, egyéb textíliát vagy ruházatot ki kell mosni lehetőség szerint legalább 60 fokon.(60 fokon az ágyi poloska minden létformája elpusztul, a pete is)

◾Egy hétig ne mosd fel a padlóburkolatot, mert csökkented vagy megszünteted az irtószer ölőhatását. Porszívózni, port törölni lehet.

Irtószeres ágyi poloskairtás részletesen:

Az irtószeres ágyi poloskairtásnál rendkívül fontos az alaposság, mivel minden rés, repedés, zegzug potenciális búvóhely lehet a kártevők részére. Kézi permetezéses eljárással kezeljük az ágy fekvőfelületét, az ágyalját, az ágy háttámláját, az ágykeretet, az ágyneműt, a foteleket, a szegélyléceket, az elektromos kapcsolókat/dugaljakat, a szekrények hátsó részét, a függönyt és függönykarnist, a szőnyegeket. A felhasznált irtószerek minden esetben, csak szakképesítéssel megvásárolható, II. forgalmi kategóriájú koncentrátumok, amelyeket vízzel hígítunk a gyári utasítás és a fertőzöttség mértékének megfelelően. Az évek során kialakult tapasztalatunk alapján, egy olyan munkaoldatot készítünk, amelyben megtalálható azonnali ölőhatású, erősen taglózó hatóanyag, illetve hosszan elhúzódó, több hetes hatástartóssággal rendelkező hatóanyag is. Az általunk alkalmazott irtószerek nem hagynak foltot, nem károsítják a berendezési tárgyakat, bútorokat, műszaki cikkeket. A kezelést követően a nedves felületeken meg kell száradnia az irtószernek, hogy a kívánt hatást el tudjuk érni vele. A padlóburkolatot 7 napig felmosni szigorúan tilos, mivel az megszünteti a tartós méregmező kialakulását. Ha a kezelés után élő példányt találsz, nem kell kétségbeesni, az adott ágyi poloska valószínűleg már meg van mérgeződve és vegetatív állapotban van, néhány napon belül biztosan el fog pusztulni. Irtószeres irtást követően a kezelést 2-3 hét múlva meg kell ismételni, mivel a forgalomban lévő irtószerek közül egy sem pusztítja el a petéket, kizárólag a lárvákat és a mozgó alakokat. A második kezelés alkalmával más fajta irtószert használunk, mert a poloskák szervezetében könnyen ki tud alakulni ellenállóképesség/rezisztencia a szintetikus piretroidokkal szemben. Mivel az érvényben lévő jogszabályok szerint a hazai szakemberek nem végezhetnek ágyi poloskairtást gázosítószerrel, ezért egyéb légtérkezelő eljárásokat (ködképzés, füstképzés) alkalmazunk, amelyet a hétköznapi nyelv gyakran nevez gázosításnak. Ködképzést mindenképpen érdemes alkalmazni, mert bejut olyan helyekre, ahová kézi permetezővel lehetetlen bejuttatni az irtószert (legapróbb résekbe, repedésekbe). A ködképzést egy ULV hidegködképző generátorral végezzük. A füstképzést, csak rendkívül zsúfolt lakásokban célszerű elvégezni.

Irtószeres ágyi poloska irtás Budapest és környékén – árak: Irtószeres ágyi poloskairtás kézi permetezővel, illetve hideg ködképzés ULV ködképző generátorral, esetleg füstpatron alkalmazása árak:

1 szoba (2 fekvőhely max.) (garancia a 3. alkalom után)25.000 Ft
22.000 Ft
2 szoba (4 fekvőhely max.) (garancia a 3. alkalom után)29.000 Ft
27.000 Ft
3 szoba (6 fekvőhely max.) (garancia a 3. alkalom után)35.000 Ft
32.000 Ft
Füstpatron alkalmazása (amennyiben szükséges)9.000 Ft/szoba
minden egyéb esetben kérj ajánlatot 
Áraink az ÁFA összegét nem tartalmazzák! Az árak a fertőzöttség szintjétől függően változhatnak!

Hívj minket most az alábbi számon: +36 70 720 1178 (Mobilról böngészve a számra kattintással azonnal hívhatsz minket!)

Ágyi poloska irtás szakemberrel

Vegyszermentes BIO ágyi poloska irtás részletesen:

Ezt a kezelésünket egy speciálisan ágyi poloska ellen kifejlesztett, forradalmi, 180 fokos szárazgőzt előállító berendezéssel végezzük, amely a forgalomban lévő irtószerekkel szemben az ágyi poloska minden létformáját megöli (a petéket is!!!). A vegyszermentes irtás még az irtószeres irtásnál is nagyobb precizitást igényel, mivel a kezelendő felületeken centiméterről-centiméterre kell végigmenni, hogy az eredmény kifogástalan legyen. A gőzkezeléses eljárás időben körülbelül a háromszorosa az irtószeres ágyi poloskairtásnak, viszont tapasztalatunk alapján a hatékonysága rendkívüli. Az irtószeres irtással szemben behatási idő nincs, mivel a 180 fokos hőnek köszönhetően a kártevők azonnal elpusztulnak, tehát a kezelés azonnali ölőhatással rendelkezik. A kezelés hátránya viszont, hogy hatástartóssága nincs, tehát kizárólag azok a példányok pusztulnak el, amelyeknek a testfelülete érintkezik a 180 fokos szárazgőzzel. Vegyszermentes poloskairtás során hatástartósságot a kovafölddel érhetünk el, amely egy púder finomságú por. A kovaföld egy természetes anyag, amelyet a természetgyógyászatban hasznosítanak kiváló méregtelenítő hatása, illetve az emberi szervezetre gyakorolt jótékony tulajdonságai miatt. A kovaföld az ágyi poloskára viszont halálos, mivel a testükre tapadó por, úgy hat rájuk, mintha milliónyi penge vagdosná a testüket, ezért dehidratálódik, azaz kiszárad. A port elsősorban a burkolat alatt megbúvó poloskák ellen használjuk, amelyeket a gőzzel nem értünk el, tehát a szegélyléceket, az ágylába körüli részeket jó alaposan beszórjuk, hogy az éjszaka támadó ágyi poloskák belesétáljanak a kovaföldbe. Tehát fentiek tükrében kijelenthető, hogy BIO ágyi poloskairtásunk teljes mértében antiallergén és vegyszermentes. További előnyei, hogy a kezelés időtartama alatt és azt követően sem kell az ingatlant elhagyni, sőt gázálarcot sem kell hozzá viselni, nincsen kellemetlen szag, nincsen nedvesség. Vegyszermentes kezelésünk egy innovatív eljárás, amely a legmodernebb technológiákat alkalmazza. Elsődleges szempont, hogy a kezelés emberre, háziállatra veszélytelen.

Vegyszermentes BIO ágyi poloska irtás Budapest és környékén – árak: Speciális, kifejezetten ágyi poloskairtásra gyártott 180 fokos szárazgőzt előállító készülékkel, illetve kovaföldes kezeléssel árak (Az első alkalom után 3 hónap garanciát biztosítunk, amelynek fejében 2 ingyenes alkalom kérhető, ilyenkor kizárólag 8.000 Ft kiszállási díjat kell fizetni alkalmanként. A garanciális alkalom akkor érvényesíthető, ha továbbra is jelentkeznek a csípések, vagy van élő rovar):

1 szoba (2 fekvőhely max.)
Első alkalom után garancia!
85.000 Ft
70.000 Ft
2 szoba (4 fekvőhely max.)
Első alkalom után garancia!
105.000 Ft
90.000 Ft
3 szoba (6 fekvőhely max.)
Első alkalom után garancia!
125.000 Ft
110.000 Ft
minden egyéb esetben kérj ajánlatot 
Áraink az ÁFA összegét nem tartalmazzák! Az árak a fertőzöttség szintjétől függően változhatnak!

Hívj minket most az alábbi számon: +36 70 720 1178 (Mobilról böngészve a számra kattintással azonnal hívhatsz minket!)

Vegyszermentes irtás

Kombinált ágyi poloskairtás árak (az első alkalom után garancia): Az összes lehetséges eljárást tartalmazza, a leghatékonyabb csomag. A kezelés tartalma:180 fokos gőzkezelés, irtószeres kézi permetezés, hideg ködképzés, kovaföldes kezelés, füstpatron alkalmazása (opcionálisan rendelhető). (Az első alkalom után 3 hónap garanciát biztosítunk, amelynek fejében 2 ingyenes alkalom kérhető, ilyenkor kizárólag 8.000 Ft kiszállási díjat kell fizetni alkalmanként. A garanciális alkalom akkor érvényesíthető, ha továbbra is jelentkeznek a csípések, vagy van élő rovar)

1 szoba (2 fekvőhely max.)
Az első alkalom után garancia!
65.000 Ft
60.000 Ft
2 szoba (4 fekvőhely max.)
Az első alkalom után garancia!
85.000 Ft
80.000 Ft
3 szoba (6 fekvőhely max.)
Az első alkalom után garancia!
110.000 Ft
95.000 Ft
Füstpatron alkalmazása (amennyiben szükséges)9.000 Ft/szoba
minden egyéb esetben kérj ajánlatot 
Áraink az ÁFA összegét nem tartalmazzák! Az árak a fertőzöttség szintjétől függően változhatnak!

Hívj minket most az alábbi számon: +36 70 720 1178 (Mobilról böngészve a számra kattintással azonnal hívhatsz minket!)

Kérjen tőlünk ajánlatot!
Call Now Button