Bio irtás

A Covid 19 vírus idején is állunk minden kedves ügyfelünk rendelkezésére. Ha éjszaka nem bírsz aludni, mert otthonadat ellepték az ágyi poloskák, hívj minket, garantáltan megszabadítunk a kellemetlen csípésektől, rovaroktól. Ne várj a cselekvéssel, lépj azonnal, minden nap számít, az ágyi poloska rendkívül szapora állat, az elején sokkal könnyebb megállítani, hogy elszaporodjon. Olvasd végig figyelmesen az elérhető kezeléseinket, választhatsz szimplán irtószeres irtást, csak kézi permetezéssel vagy hideg ködképzéssel kiegészítve, kérhetsz kizárólag BIO vegyszermentes ágyi poloskairtást (180 fokos száraz gőzös és kovaföldes kezeléssel), illetve a legerősebb kombinált csomagot, amely az összes elérhető eljárást tartalmazza. Minél összetettebb a kezelés, annál gyorsabb a kívánt eredmény, azaz a teljes mértékben poloskamentes környezet.  

Ha csípések borítják a testedet és ágyi poloskára gyanakodsz, a legjobb helyen jársz! Az ágyi poloskairtás szakértői vagyunk, több ezer megoldott esetszámmal a hátunk mögött, bátran állíthatjuk, hogy neked is tudunk segíteni.

A címre minden esetben diszkréten érkezünk, feliratoktól mentes autóval és munkaruházatban. A szomszéd nem fog kellemetlen megjegyzéseket tenni, mivel azt sem fogja tudni, hogy ott jártunk. Munkánkat a legnagyobb körültekintéssel és alapossággal végezzük. Kollégáinknak feddhetetlen múltjuk van, nem kell tartanod attól, hogy bármi eltűnik, mindenre kezességet vállalunk. Az elvégzett munkára és a poloskamentes környezetre garanciát vállalunk. 

Hogy miről ismerheted fel az ágyi poloska jelenlétét részletesen olvashatsz oldalunkon, ezért ebben a menüpontban nem foglalkozunk a kérdéssel.

A vegyszermentes Bio poloskairtást megelőzően a következő előkészületeket mindenképpen el kell végezned, hogy az irtás eredményes legyen:

◾Az ágyneműtartóból ki kell pakolnod, semmi sem maradhat az ágyban, de fontos, hogy ne vidd át a holmikat másik helyiségbe, mert a fertőzés könnyen tovább terjedhet, csak pakolj mindent az ágy mellé az ágyneművel együtt. Miért fontos ez? Mert az ágyat darabokra kell szednünk, hogy a kezelés hatékony legyen. A matracot, az ágykeretet, az ágyneműtartót, az ágy háttámláját, az ágyalját egyaránt lekezeljük.

◾Pakolj össze, tegyél rendet, hogy mindenhez hozzá tudjunk férni. A szegélyléceket le kell kezelnünk, mert a parketta, laminált padló alatt könnyen meg tudnak telepedni, ezért elengedhetetlenül fontos a tartós méregmező képzése.

◾Összeporszívózhatsz, de legyél nagyon óvatos, a porzsákot minden esetben dupla szemeteszsákba csomagold be és azonnal dobd ki a porszívózást követően. Ha porzsák nélküli porszívód van akkor a készülék belsejét is át kell vizsgálnod, illetve a porszívócsövét is.

◾Régóta fennálló vagy nagyobb fertőzöttség esetén szükséges lehet még a képek eltávolítása a falról. A könyvek átnézése/eltávolítása a polcról. A szekrényekben lévő ruhák zsákolása és átmosása 60 celsius fokon.

Mi a teendő az irtást követően?

◾Az égvilágon semmit! Sőt a kezelés időtartama alatt és azt követően sem kell az ingatlant elhagyni, illetve gázálarcot sem kell viselni, nincsen kellemetlen szag, nincsen nedvesség.

Vegyszermentes BIO ágyi poloskairtás részletesen:

Ezt a kezelésünket egy speciálisan ágyi poloska ellen kifejlesztett, forradalmi, 180 fokos szárazgőzt előállító berendezéssel végezzük, amely a forgalomban lévő irtószerekkel szemben az ágyi poloska minden létformáját megöli (a petéket is!!!). A vegyszermentes irtás még az irtószeres irtásnál is nagyobb precizitást igényel, mivel a kezelendő felületeken centiméterről-centiméterre kell végigmenni, hogy az eredmény kifogástalan legyen. A gőzkezeléses eljárás időben körülbelül a háromszorosa az irtószeres ágyi poloskairtásnak, viszont tapasztalatunk alapján a hatékonysága rendkívüli. Az irtószeres irtással szemben behatási idő nincs, mivel a 180 fokos hőnek köszönhetően az ágyi poloskák azonnal elpusztulnak, tehát a kezelés azonnali ölőhatással rendelkezik. A kezelés hátránya viszont, hogy hatástartóssága nincs, tehát kizárólag azok a példányok pusztulnak el, amelyeknek a testfelülete érintkezik a 180 fokos szárazgőzzel. Vegyszermentes poloskairtás során hatástartósságot a kovafölddel érhetünk el, amely egy púder finomságú por. A kovaföld egy természetes anyag, amelyet a természetgyógyászatban hasznosítanak kiváló méregtelenítő hatása, illetve az emberi szervezetre gyakorolt jótékony tulajdonságai miatt. A kovaföld az ágyi poloskára viszont halálos, mivel a testükre tapadó por, úgy hat rájuk, mintha milliónyi penge vagdosná a testüket, ezért dehidratálódik, azaz kiszárad. A port elsősorban a burkolat alatt megbúvó ágyi poloskák ellen használjuk, amelyeket a gőzzel nem értünk el, tehát a szegélyléceket, az ágylába körüli részeket jó alaposan beszórjuk, hogy az éjszaka támadó ágyi poloskák belesétáljanak a kovaföldbe. Tehát fentiek tükrében kijelenthető, hogy BIO ágyi poloskairtásunk teljes mértében antiallergén és vegyszermentes. További előnyei, hogy a kezelés időtartama alatt és azt követően sem kell az ingatlant elhagyni, sőt gázálarcot sem kell hozzá viselni, nincsen kellemetlen szag, nincsen nedvesség. Vegyszermentes kezelésünk egy innovatív eljárás, amely a legmodernebb technológiákat alkalmazza. Elsődleges szempont, hogy a kezelés emberre, háziállatra veszélytelen.

Vegyszermentes BIO ágyi poloskairtás árak: Speciális, kifejezetten ágyi poloskairtásra gyártott 180 fokos szárazgőzt előállító készülékkel, illetve kovaföldes kezeléssel árak (Az első alkalom után 3 hónap garanciát biztosítunk, amelynek fejében 2 ingyenes alkalom kérhető, ilyenkor kizárólag 8.000 Ft kiszállási díjat kell fizetni alkalmanként. A garanciális alkalom akkor érvényesíthető, ha továbbra is jelentkeznek a csípések, vagy van élő rovar) :

1 szoba esetén (2 fekvőhely max.)
Első alkalom után garancia!
85.000 Ft
70.000 Ft
2 szoba esetén (4 fekvőhely max.)
Első alkalom után garancia!
105.000 Ft
90.000 Ft
3 szoba esetén (6 fekvőhely max.)
Első alkalom után garancia!
125.000 Ft
110.000 Ft
minden egyéb esetben kérj ajánlatot 
Áraink az ÁFA összegét nem tartalmazzák! Az árak a fertőzöttség szintjétől függően változhatnak!

Call Now Button