Blog

Irtószeres ágyi poloskairtás részletesen:

Az irtószeres ágyi poloskairtásnál rendkívül fontos az alaposság, mivel minden rés, repedés, zegzug potenciális búvóhely lehet az ágyi poloskák részére. Kézi permetezéses eljárással kezeljük az ágy fekvőfelületét, az ágyalját, az ágy háttámláját, az ágykeretet, az ágyneműt, a foteleket, a szegélyléceket, az elektromos kapcsolókat/dugaljakat, a szekrények hátsó részét, a függönyt és függönykarnist, a szőnyegeket. A felhasznált irtószerek minden esetben, csak szakképesítéssel megvásárolható, II. forgalmi kategóriájú koncentrátumok, amelyeket vízzel hígítunk a gyári utasítás és a fertőzöttség mértékének megfelelően. Az évek során kialakult tapasztalatunk alapján, egy olyan munkaoldatot készítünk, amelyben megtalálható azonnali ölőhatású, erősen taglózó hatóanyag, illetve hosszan elhúzódó, több hetes hatástartóssággal rendelkező hatóanyag is. Az általunk alkalmazott irtószerek nem hagynak foltot, nem károsítják a berendezési tárgyakat, bútorokat, műszaki cikkeket. A kezelést követően a nedves felületeken meg kell száradnia az irtószernek, hogy a kívánt hatást el tudjuk érni vele. A padlóburkolatot 7 napig felmosni szigorúan tilos, mivel az megszünteti a tartós méregmező kialakulását. Ha a kezelést követően élő példányt találsz, nem kell kétségbeesni, az adott ágyi poloska valószínűleg már meg van mérgeződve és vegetatív állapotban van, néhány napon belül biztosan el fog pusztulni. Irtószeres irtás esetén a kezelést 2-3 hét múlva meg kell ismételni, mivel a forgalomban lévő irtószerek közül egy sem pusztítja el a petéket, kizárólag a lárvákat és a mozgó alakokat. A második kezelés alkalmával más fajta irtószert használunk, mert az ágyi poloskák szervezetében könnyen ki tud alakulni ellenállóképesség/rezisztencia a szintetikus piretroidokkal szemben. Mivel az érvényben lévő jogszabályok szerint a hazai szakemberek nem végezhetnek ágyi poloskairtást gázosítószerrel, ezért egyéb légtérkezelő eljárásokat (ködképzés, füstképzés) alkalmazunk, amelyet a hétköznapi nyelv gyakran nevez gázosításnak. Ködképzést mindenképpen érdemes alkalmazni, mert bejut olyan helyekre, ahová kézi permetezővel lehetetlen bejuttatni az irtószert (legapróbb résekbe, repedésekbe). A ködképzést egy ULV hidegködképző generátorral végezzük. A füstképzést, csak rendkívül zsúfolt lakásokban célszerű elvégezni.

Vegyszermentes BIO ágyi poloskairtás részletesen:

Ezt a kezelésünket egy speciálisan ágyi poloska ellen kifejlesztett, forradalmi, 180 fokos szárazgőzt előállító berendezéssel végezzük, amely a forgalomban lévő irtószerekkel szemben az ágyi poloska minden létformáját megöli (a petéket is!!!). A vegyszermentes irtás még az irtószeres irtásnál is nagyobb precizitást igényel, mivel a kezelendő felületeken centiméterről-centiméterre kell végigmenni, hogy az eredmény kifogástalan legyen. A gőzkezeléses eljárás időben körülbelül a háromszorosa az irtószeres ágyi poloskairtásnak, viszont tapasztalatunk alapján a hatékonysága rendkívüli. Az irtószeres irtással szemben behatási idő nincs, mivel a 180 fokos hőnek köszönhetően az ágyi poloskák azonnal elpusztulnak, tehát a kezelés azonnali ölőhatással rendelkezik. A kezelés hátránya viszont, hogy hatástartóssága nincs, tehát kizárólag azok a példányok pusztulnak el, amelyeknek a testfelülete érintkezik a 180 fokos szárazgőzzel. Vegyszermentes poloskairtás során hatástartósságot a kovafölddel érhetünk el, amely egy púder finomságú por. A kovaföld egy természetes anyag, amelyet a természetgyógyászatban hasznosítanak kiváló méregtelenítő hatása, illetve az emberi szervezetre gyakorolt jótékony tulajdonságai miatt. A kovaföld az ágyi poloskára viszont halálos, mivel a testükre tapadó por, úgy hat rájuk, mintha milliónyi penge vagdosná a testüket, ezért dehidratálódik, azaz kiszárad. A port elsősorban a burkolat alatt megbúvó ágyi poloskák ellen használjuk, amelyeket a gőzzel nem értünk el, tehát a szegélyléceket, az ágylába körüli részeket jó alaposan beszórjuk, hogy az éjszaka támadó ágyi poloskák belesétáljanak a kovaföldbe. Tehát fentiek tükrében kijelenthető, hogy BIO ágyi poloskairtásunk teljes mértében antiallergén és vegyszermentes. További előnyei, hogy a kezelés időtartama alatt és azt követően sem kell az ingatlant elhagyni, sőt gázálarcot sem kell hozzá viselni, nincsen kellemetlen szag, nincsen nedvesség. Vegyszermentes kezelésünk egy innovatív eljárás, amely a legmodernebb technológiákat alkalmazza. Elsődleges szempont, hogy a kezelés emberre, háziállatra veszélytelen.

Kombinált ágyi poloskairtás árak (az első alkalom után garancia): Az összes lehetséges eljárást tartalmazza, a leghatékonyabb csomag. A kezelés tartalma:180 fokos gőzkezelés, irtószeres kézi permetezés, hideg ködképzés, kovaföldes kezelés, füstpatron alkalmazása.

Call Now Button