A garancia feltételei

Az ágyi poloskairtás területén is természetes, hogy egy szakember az általa elvégzett munkára garanciát vállal. A garanciavállalás legfontosabb alappillére, hogy a szakember szavatolja az általa elvégzett munka minőségét és eredményét, ehhez azonban meg kell határozni a garanciavállalás feltételeit.

Egy ágyi poloskairtás során az egyetlen cél a teljes ágyi poloskamentesség, ennek elérése azonban számtalan tényezőtől függ. Tehát kijelenthető, hogy hiába a szakszerűen elvégzett munka, ha a megrendelő nem hajtja végre az általunk adott utasításokat.

A garancia feltétele az utasítások végrehajtása:

Ágyi poloskairtás előtt a következő utasítások:

 • Az ágyneműtartóból ki kell pakolnod, semmi sem maradhat az ágyban, de fontos, hogy ne vidd át a holmikat másik helyiségbe, mert a fertőzés könnyen tovább terjedhet, csak pakolj mindent az ágy mellé az ágyneművel együtt. Miért fontos ez? Mert az ágyat darabokra kell szednünk, hogy a kezelés hatékony legyen. A matracot, az ágykeretet, az ágyneműtartót, az ágy háttámláját, az ágyalját egyaránt lekezeljük.
 • Pakolj össze, tegyél rendet, hogy mindenhez hozzá tudjunk férni. A szegélyléceket le kell kezelnünk, mert a parketta, laminált padló alatt könnyen meg tudnak telepedni, ezért elengedhetetlenül fontos a tartós méregmező képzése.
 • Összeporszívózhatsz, de legyél nagyon óvatos, a porzsákot minden esetben dupla szemeteszsákba csomagold be és azonnal dobd ki a porszívózást követően. Ha porzsák nélküli porszívód van akkor a készülék belsejét is át kell vizsgálnod, illetve a porszívócsövét is.
 • Régóta fennálló vagy nagyobb fertőzöttség esetén szükséges lehet még a képek eltávolítása a falról. A könyvek átnézése/eltávolítása a polcról. A szekrényekben lévő ruhák zsákolása és átmosása 60 celsius fokon.

Az ágyi poloskairtást követően a következő utasítások:

 • Az irtást követően 4 órára el kell hagyni az ingatlant, hogy az irtószer ki tudja fejteni a megfelelő hatást. Kivéve, ha az ingatlanban van egy olyan helyiség, amely jól szellőztethető és gumitömítéses ajtaja van.
 • A 4 óra letelte után, az ingatlant jó alaposan ki kell szellőztetni, körülbelül 45 perc után megszűnik a kellemetlen szag. Addig, ha lehetséges minél kevesebbet lélegezz be az irtószeres levegőből.
 • A felületeken az irtószernek meg kell száradnia, mivel ebben az esetben tudja kifejteni a mikrokapszulázott irtószer a 12 hetes hatástartósságot.
 • A matracnak meg kell száradnia, addig ne feküdj bele, mert az irtószer bőrirritációt okozhat.
 • A lekezelt ágyneműt, ágyneműhuzatot, takarót, egyéb textíliát vagy ruházatot ki kell mosni lehetőség szerint legalább 60 fokon.(60 fokon az ágyi poloska minden létformája elpusztul, a pete is)
 • Egy hétig ne mosd fel a padlóburkolatot, mert csökkented vagy megszünteted az irtószer ölőhatását. Porszívózni, port törölni lehet.

A garancia időtartama 3 hónap. A kezelések száma függ a választott csomagtól, az ingatlan sajátosságaitól és a fertőzöttség mértékétől (helyszíni szemle minden esetben szükséges).

Garancia érvényesítése:

 • A továbbra is fennmaradó ágyi poloska fertőzöttséget igazolni kell: csípésnyomokkal (amennyiben az irtást követő második héten túl is tapasztalsz csípéseket a garancia érvényesíthető)
Call Now Button