Irtószeres irtás

A Covid 19 vírus idején is állunk minden kedves ügyfelünk rendelkezésére. Ha éjszaka nem bírsz aludni, mert otthonadat ellepték az ágyi poloskák, hívj minket, garantáltan megszabadítunk a kellemetlen csípésektől, rovaroktól. Ne várj a cselekvéssel, lépj azonnal, minden nap számít, az ágyi poloska rendkívül szapora állat, az elején sokkal könnyebb megállítani, hogy elszaporodjon. Olvasd végig figyelmesen az elérhető kezeléseinket, választhatsz szimplán irtószeres irtást, csak kézi permetezéssel vagy hideg ködképzéssel kiegészítve, kérhetsz kizárólag BIO vegyszermentes ágyi poloskairtást (180 fokos száraz gőzös és kovaföldes kezeléssel), illetve a legerősebb kombinált csomagot, amely az összes elérhető eljárást tartalmazza. Minél összetettebb a kezelés, annál gyorsabb a kívánt eredmény, azaz a teljes mértékben poloskamentes környezet.  

Ha az irtószeres kezelésünket választod a következő előkészületeket mindenképpen el kell végezned, hogy az irtás eredményes legyen:

◾Az ágyneműtartóból ki kell pakolnod, semmi sem maradhat az ágyban, de fontos, hogy ne vidd át a holmikat másik helyiségbe, mert a fertőzés könnyen tovább terjedhet, csak pakolj mindent az ágy mellé az ágyneművel együtt. Miért fontos ez? Mert az ágyat darabokra kell szednünk, hogy a kezelés hatékony legyen. A matracot, az ágykeretet, az ágyneműtartót, az ágy háttámláját, az ágyalját egyaránt lekezeljük.

◾Pakolj össze, tegyél rendet, hogy mindenhez hozzá tudjunk férni. A szegélyléceket le kell kezelnünk, mert a parketta, laminált padló alatt könnyen meg tudnak telepedni, ezért elengedhetetlenül fontos a tartós méregmező képzése.

◾Összeporszívózhatsz, de legyél nagyon óvatos, a porzsákot minden esetben dupla szemeteszsákba csomagold be és azonnal dobd ki a porszívózást követően. Ha porzsák nélküli porszívód van akkor a készülék belsejét is át kell vizsgálnod, illetve a porszívócsövét is.

◾Régóta fennálló vagy nagyobb fertőzöttség esetén szükséges lehet még a képek eltávolítása a falról. A könyvek átnézése/eltávolítása a polcról. A szekrényekben lévő ruhák zsákolása és átmosása 60 celsius fokon.

Mi a teendő az irtást követően?

◾Az irtást követően 4 órára el kell hagyni az ingatlant, hogy az irtószer ki tudja fejteni a megfelelő hatást. Kivéve, ha az ingatlanban van egy olyan helyiség, amely jól szellőztethető és gumitömítéses ajtaja van.

◾A 4 óra letelte után, az ingatlant jó alaposan ki kell szellőztetni, körülbelül 45 perc után megszűnik a kellemetlen szag. Addig, ha lehetséges minél kevesebbet lélegezz be az irtószeres levegőből.

◾A felületeken az irtószernek meg kell száradnia, mivel ebben az esetben tudja kifejteni a mikrokapszulázott irtószer a 12 hetes hatástartósságot.

◾A matracnak meg kell száradnia, addig ne feküdj bele, mert az irtószer bőrirritációt okozhat.

◾A lekezelt ágyneműt, ágyneműhuzatot, takarót, egyéb textíliát vagy ruházatot ki kell mosni lehetőség szerint legalább 60 fokon.(60 fokon az ágyi poloska minden létformája elpusztul, a pete is)

◾Egy hétig ne mosd fel a padlóburkolatot, mert csökkented vagy megszünteted az irtószer ölőhatását. Porszívózni, port törölni lehet.

Irtószeres ágyi poloskairtás részletesen:

Az irtószeres ágyi poloskairtásnál rendkívül fontos az alaposság, mivel minden rés, repedés, zegzug potenciális búvóhely lehet az ágyi poloskák részére. Kézi permetezéses eljárással kezeljük az ágy fekvőfelületét, az ágyalját, az ágy háttámláját, az ágykeretet, az ágyneműt, a foteleket, a szegélyléceket, az elektromos kapcsolókat/dugaljakat, a szekrények hátsó részét, a függönyt és függönykarnist, a szőnyegeket. A felhasznált irtószerek minden esetben, csak szakképesítéssel megvásárolható, II. forgalmi kategóriájú koncentrátumok, amelyeket vízzel hígítunk a gyári utasítás és a fertőzöttség mértékének megfelelően. Az évek során kialakult tapasztalatunk alapján, egy olyan munkaoldatot készítünk, amelyben megtalálható azonnali ölőhatású, erősen taglózó hatóanyag, illetve hosszan elhúzódó, több hetes hatástartóssággal rendelkező hatóanyag is. Az általunk alkalmazott irtószerek nem hagynak foltot, nem károsítják a berendezési tárgyakat, bútorokat, műszaki cikkeket. A kezelést követően a nedves felületeken meg kell száradnia az irtószernek, hogy a kívánt hatást el tudjuk érni vele. A padlóburkolatot 7 napig felmosni szigorúan tilos, mivel az megszünteti a tartós méregmező kialakulását. Ha a kezelést követően élő példányt találsz, nem kell kétségbeesni, az adott ágyi poloska valószínűleg már meg van mérgeződve és vegetatív állapotban van, néhány napon belül biztosan el fog pusztulni. Irtószeres irtás esetén a kezelést 2-3 hét múlva meg kell ismételni, mivel a forgalomban lévő irtószerek közül egy sem pusztítja el a petéket, kizárólag a lárvákat és a mozgó alakokat. A második kezelés alkalmával más fajta irtószert használunk, mert az ágyi poloskák szervezetében könnyen ki tud alakulni ellenállóképesség/rezisztencia a szintetikus piretroidokkal szemben.

Irtószeres ágyi poloskairtás árak: Irtószeres ágyi poloskairtás kézi permetezővel, illetve hideg ködképzés ULV ködképző generátorral, esetleg füstpatron alkalmazása árak:

1 szoba esetén (2 fekvőhely max.)
Garancia 3 alkalom után!
25.000 Ft
22.000 Ft
2 szoba esetén (4 fekvőhely max.)
Garancia 3 alkalom után!
29.000 Ft
27.000 Ft
3 szoba esetén (6 fekvőhely max.)
Garancia 3 alkalom után!
35.000 Ft
32.000 Ft
Füstpatron alkalmazása (amennyiben szükséges)9.000 Ft/szoba
minden egyéb esetben kérj ajánlatot 
Áraink az ÁFA összegét nem tartalmazzák! Az árak a fertőzöttség szintjétől függően változhatnak!

Call Now Button